34. Valašské folkrockování. Tradiční multižánrový festival v jedinečném prostředí
34. Valašské folkrockování. Tradiční multižánrový festival v jedinečném prostředí
foto: TKA

Rožnov - Sobota 19. srpna 2023 - 17:00 - Amfiteátr Na Stráni

17:00 - Lenka Filipová
18:45 - Dan Bárta a Illustratosphere
20:45 - Peter Cmorik band
22:30 - The Atavists


Vstupné v předprodeji 550 Kč, na místě 650 Kč, děti do 7 let zdarma. Vstupné děti 7-12 let, ZTP a ZTP/P k zakoupení pouze na místě za 325 Kč.
Vstupenky můžete zakoupit v Téčku, TIC nebo online.
Předprodej vstupenek bude ukončen v pátek 18. srpna ve 12:00 hodin. Po této hodině si můžete zakoupit vstupenku za 650 Kč online, v sídle Téčka, v TIC nebo až na místě v sobotu 19. srpna od 16:00 hodin v prodejním stánku u vstupu do Valašské dědiny vedle budovy Sušáku.

Časový harmonogram je orientační.
Festival se koná za každého počasí.
Doporučení: V případě deště, prosíme, buďte ohleduplní ke svému okolí a používejte místo deštníků pláštěnky.
Změna programu vyhrazena.
Akce se koná pod záštitou hejtmana Zlínského kraje Ing. Radima Holiše.

Generální partner: Brose

Hlavní partneři: Robe, ON Semiconductor, Deza, Zlínský kraj, Liss, Stroza, FCC

Partneři: Repont, CS Cabot, Triogas, Sensit, Solartec, Dolda, JD Rozhlasy, Vakuum Servis, M & M reality, Elong, Remak, Colas, Embex, RETIGO, IST inovative sensor technology, EP Rožnov, Izolace Moural, INGDOP (servis Publicite), Myonic, NXP

Mediální partneři: TV Beskyd, Národní muzeum v přírodě, Spektrum Rožnovska, TIC Rožnov pod Radhoštěm, TKR Jašek, Grafia Nova

Všeobecné podmínky pořadatele

Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení koncertu/festivalu je třeba uplatnit ok na vrácení vstupného na místě, kde byla vstupenka zakoupena.

Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za škody způsobené na věcech, ani za újmu na zdraví. Vlastník vstupenky si je vědom všech rizik spojených s akcí a zříká se všech nároků na pořadatele koncertu/festivalu a na kohokoliv z jeho zaměstnanců nebo zástupců. Toto zahrnuje, mimo jiné, hmotné škody, krádeže, tělesné škody a další.
Osobám mladším 12 let je vstup povolen pouze v doprovodu dospělé osoby.
Kvůli bezpečnosti není do areálu dovoleno vnášet jakékoliv skleněné láhve, plastové láhve nad 0,5 l (výjimka pro děti do 6let), plechovky, zbraně, tyče, pruty a další předměty, které by mohly být pořadatelem označeny za nebezpečné. Pořadatel si vyhrazuje právo osobní bezpečnostní kontroly.
Do prostoru konání akce je zakázáno nosit profesionální fotoaparáty a videokamery. Pořizování audio a video záznamů je zakázáno!
Pejsek na festival může, ale pouze s vodítkem a náhubkem.
V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. Téčko nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty. Obecná informace o zpracování osobních údajů.
Vstupenka pozbývá své platnosti po opuštění prostoru akce. Nelze se navrátit s použitou vstupenkou. Každý návštěvník bude označen páskou, která slouží zároveň jako vrácenka. Tato páska je nepřenosná. Poškozená páska je neplatná.
Padělání vstupenek je nepřípustné a trestá se podle zákona.
Návštěvníci musí respektovat pokyny pořadatelů a pořádkové služby!
Je dovoleno vstupovat pouze do prostor amfiteátru Na Stráni v areálu Valašské dědiny.
Změna programu je vyhrazena.
Osobám mladším 18 let zákaz konzumace alkoholu. Silně podnapilé osoby, které svým chováním ohrožují ostatní, a také osoby, které svým chováním ohrožují ostatní, budou z areálu vyvedeny bez nároku na vrácení vstupného.
Zakoupením vstupenky návštěvník souhlasí s organizačním řádem a pokyny pro návštěvníky festivalu.
Zhoršení počasí není důvodem k vrácení vstupného.

TKA