Vsetínský senior nově nabízí pravidelná cvičení jógy
Vsetínský senior nově nabízí pravidelná cvičení jógy

Vsetín – Po jarních výjezdech na výstavu Flora Olomouc a za léčivými prameny do Velkých Losin nabízí projekt města s názvem Vsetínský senior další aktivitu pro dříve narozené občany. A to v podobě pravidelného cvičení jógy v novém studiu lektorky Lídy Zajícové.

„Vsetínský senior si klade za cíl motivovat dříve narozené k pohybu, zájmu o zdraví i dobrou kondici a udržení společenských kontaktů. Nabízí nejen odbornou pomoc, ale i aktivity a služby například v podobě senior taxi. Letos nabízíme další novinku – jógu pro seniory s Lídou v jejím novém studiu v centru města,“ sdělila Simona Hlaváčová, jež má proseniorskou politiku na starost.

„Cvičení jógy bude probíhat každé úterý v červnu. Začínáme 7. června od 10.15 hodin. Cvičit se bude ve studiu profesionální lektorky Lídy Zajícové, kterou naši senioři znají z loňského letního cvičení s plaváním na koupališti Pod Pecníkem,“ doplnila Martina Ďulíková, zástupkyně vedoucí odboru sociálních věcí radnice.

Zájemci o účast se musí předem přihlásit na tel. číslech 571 491 627 nebo 571 491 535, kde jim budou sděleny podrobnější informace. Na cvičení je potřeba si vzít cvičební úbor, nápoj a poplatek 30 korun.

Michal Horský