Čokoládová tretra 2022 již tuto sobotu!
Čokoládová tretra 2022 již tuto sobotu!

Vsetín – V sobotu 14. května to opět vypukne! Na hřišti Pod Pecníkem se uskuteční běžecké závody pro děti do 11 let Čokoládová tretra 2022.

V tomto ročníku bylo uspořádání základních kol svěřeno pouze zkušeným pořadatelům a Vsetín je mezi nimi. Po dvou letech, kdy se závody kvůli epidemiologickým opatřením konaly v měsíci srpnu, se vrací zpět na původní termín konání.

Zúčastnit se mohou děti všech věkových kategorií od nejmenších až do 11 let. Nejmladší závodníci budou soutěžit na trati dlouhé 60 m spolu s rodiči. Pro starší závodníky bude připravena delší trať – od 100 do 300 metrů (dle ročníku narození). První tři závodníci z každé postupové kategorie získají medaili, diplom a postup do semifinálové Ostravy.

Děti se mohou těšit na sportovního ambasadora, jimž bude tentokrát mladá atletka a běžkyně Diana Mezuliáníková.

Během soutěže nebude chybět pestrý doprovodný program, občerstvení a moderátoři z Hitrádia Orion.

Zájemci se mohou přihlašovat prostřednictvím on-line formuláře do pátečního večera 13. května na adrese: https://www.cokoladovatretra.cz/ , zde také naleznou další potřebné informace.

Hlavním pořadatelem akce je SSK Vítkovice, z.s. ve spolupráci s Atletickým klubem Elim Vsetín, Vsetínskou sportovní, s.r.o. a FC Vsetín. Závody se uskuteční pod záštitou starosty města Jiřího Růžičky.

Neváhejte a přijďte si zasoutěžit, těšíme se na Vás!

Za organizační tým Šárka Hromadová a Karolína Holzer