Výstava Šikovné ručičky dětí naší školičky míří do Galerie Stará radnice
Výstava Šikovné ručičky dětí naší školičky míří do Galerie Stará radnice
foto: DK Vsetín

Vsetín – S nadcházející dobou adventní se přiblížila také tradiční prodejní výstava „Šikovné ručičky dětí naší školičky“, kterou připravili žáci i pedagogové Základní školy, Mateřské školy a Praktické školy Vsetín. Letošní výstavou se ponese téma adventu a Vánoc. Zhlédnout i zakoupit různorodá výtvarná díla a dekorace budou moci návštěvníci v Galerii Stará radnice od 7. prosince. Vernisáž se uskuteční týž den od 13 hodin, výstava bude k vidění až do 7. ledna 2024.

„Rádi bychom vás po dvou letech opět srdečně pozvali na tradiční prodejní přehlídku výtvarných a rukodělných prací našich žáků i učitelů,“ uvedl ředitel Základní školy, Mateřské školy a Praktické školy Vsetín Roman Třetina. Výstavu škola pořádá s přispěním města Vsetína, Domu kultury Vsetín, Galerie Stará radnice i Muzea regionu Valašsko. „Výstava, kterou společnou vernisáží zahájíme ve čtvrtek 7. prosince, v letošním roce přinese tematiku adventního času a Vánoc,“ doplnil Zdeněk Holoubek za pořádající Dům kultury Vsetín. Slavnostní vernisáž odstartuje ve 13 hodin. K návštěvě výstavy i k nákupu vánočních dekorací zvou děti i pedagogové vsetínské školy.

Výstava bude přístupná v Galerii Stará radnice vždy od úterý do neděle v otevírací době od 14 do 17 hodin, a to až do 7. ledna 2024. „Upozorňujeme, že galerie bude uzavřena ve dnech 24. až 26. prosince. Zavřeno bude také na silvestra a na Nový rok,“ dodal závěrem Zdeněk Holoubek.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín