Vítání Nového roku s Darebandem
Vítání Nového roku s Darebandem
foto: DK Vsetín

Vsetín – Ani jsme se nenadáli a opět je za dveřmi nový rok a s ním i tradiční setkání s populárním vsetínským seskupením Dareband v Domě kultury na Vsetíně. Dareband v čele s kapelníkem a autorem Jiřím „Darebou“ Václavíkem si na svůj koncert opět pozval vzácného hosta. Tentokrát je jím dámský vokální kvartet Hlasy ve tmě. Novoroční koncert vsetínské kapely se odehraje ve Velkém sále Domu kultury v pátek 6. ledna 2022 od 19 hodin.

„Po roce vás srdečně zveme na tradiční přivítání nového roku se vsetínským Darebandem. Koncert se koná ve Velkém sále, a to již potřetí v řadě,“ pozvala na novoroční událost produkční Eva Hennelová. Diváci se samozřejmě mohou těšit na staré darebandí pecky, kapela slibuje také ukázky z připravovaného alba.

„Na koncertu určitě zahrajeme minimálně pět nových písniček z nové desky, na které v současné době pracujeme,“ láká na Vítání nového roku Martin Mrlina z Darebandu. Nové album bude zase o kousek jiné než předchozí desky – Dareband v nových písních sáhl také do jiných žánrů. „Na albu se objeví i vzpomínková píseň na počest Jarky Šulákové z pera našeho kapelníka,“ prozrazuje Mrlina.

Také tento rok si Dareband na svůj novoroční koncert pozval speciálního hosta. „Letos jsme šáhli mimo náš valašský region. Jura kdesi v Čechách potkal a poznal cérky, které si říkají Hlasy ve tmě. Určitě je na co se těšit,“ dodal Mrlina.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín