Valašské Meziříčí připravilo na Silvestra zábavný program i ohňostroj
Valašské Meziříčí připravilo na Silvestra zábavný program i ohňostroj
Ilustrační foto

Val. Meziříčí – Občané i návštěvníci města mohou příchod nového roku tradičně oslavit na náměstí ve Valašském Meziříčí. Ohňostroji, který rozzáří oblohu v pondělí 31. prosince v 19 hodin, budou předcházet soutěže i dětská diskotéka.
   Silvestrovské oslavy čekají na příchozí, kteří se v posledním dni v roce dostaví na náměstí ve Valašském Meziříčí. Radnice totiž jako každý rok pořádá rozloučení se starým rokem. Program oslav bude co nejvíce orientovaný na děti. Bude koncipován tak, aby zaujal a pobavil také ostatní, kteří si přijdou příchod nového do centra města v podvečer vychutnat.
   Oslavy začnou v 17 hodin. Pro děti je připraveno plno soutěží a diskotéka. Ve tři čtvrtě na sedm bude následovat novoroční přání starosty města Roberta Stržínka.
   V 19 hodin se obloha rozzáří ohňostrojem. Odpálen bude z náměstí. Město připravilo osmiminutovou show, při níž budou světelné efekty umocněny působivým hudebním doprovodem. Program uzavře ve 20 hodin hudební produkce Hitrádia Orion.
   Od 20.30 hodin bude otevřen farní kostel Nanebevzetí Panny Marie, kde si budou moci lidé prohlédnout betlém a zaposlouchat se do krásných tonů varhan.
Silvestrovské oslavy připravilo město společně s Hitrádiem Orion.
Ing. Renata Votrubová, tisková mluvčí MěÚ Val. Meziříčí