V Amfiteátru se budou pálit čarodějnice aneb rockový minifesťák Čarodějky 2019
V Amfiteátru se budou pálit čarodějnice aneb rockový minifesťák Čarodějky 2019

Val. Meziříčí - Krásnou tradicí se ve Valašském Meziříčí stává rockový minifesťák Čarodějky 2019. Ten se i letos uskuteční v Amfiteátru ve Valašském Meziříčí, a to v sobotu 27. dubna. V programu vystoupí například kapely Kanon, Otrock či Rockoví lišáci. Závěr dne pak bude patřit ohňové show v podání Černých Salamandrů. Vstup na akci je zdarma.
   V pořadí čtvrtý ročník minifestivalu Čarodějky zaujme své místo v prostorách meziříčského Amfiteátru v parku zámku Kinských. Pod taktovkou kapely Rockoví lišáci, kteří také celou akci zahájí koncertem o půl druhé odpoledne, se mohou návštěvníci těšit na nabitý rockový program.
  Po Rockových lišácích vystoupá na pódium místní blues rock’n’ rollová kapela Vagaband v čele s Karlem Jurou. Do tvrdých vod grindu zabrousí písecká parta Grex, následně zahrají kapely Katakult a Otrock. O závěrečná hudební vystoupení se postarají pánové z grunge rockové kapely DTP a rockových Kanon.
 Čarodějky, ale nabídnou také bohatý doprovodný program. V přestávkách mezi kapelami vystoupí místní děti i Taneční škola Aneri, oddíl Seniorky. O závěr se pak postará jablůnecká parta Černí Salamandři, kteří opět nadchnou skvělou ohňovou show.
Ondřej Smolka, PR Manager KZ VM p.o.