Užijte si prázdniny na zámku a hvězdárně
Užijte si prázdniny na zámku a hvězdárně

Vsetín - Atraktivní mix zábavy a poznání pro děti školního věku nabídne tradiční program Prázdniny s muzeem, který proběhne od pondělí 19. do pátku 23. srpna na zámku a hvězdárně Vsetín.
„Příměstský tábor“ organizuje Muzeum regionu Valašsko. V pondělí 19., úterý 20. a pátek 23. srpna bude probíhat na zámku, ve středu 21. a čtvrtek 22. srpna na hvězdárně.
   Na účastníky čekají tradiční lektorské programy v prázdninovém balení plném her, soutěží a zábavy, prostřednictvím kterých se seznámí s děním v obou objektech. Akce je doporučena dětem od 8 do 13 let. „Ti, kteří k nám chodí pravidelně, ale vědí, že věkové rozpětí není úplně striktní a zabaví se s námi jak mladší, tak i starší děti,“ uvedla spoluorganizátorka akce Jaroslava Ševčíková.
   Program s lektory bude probíhat vždy od 9 do 13 hod. a je jen na vás, zda se zúčastníte všech pěti dnů nebo třeba jen jednoho. Na akci není nutné se přihlašovat, organizátoři to nicméně doporučují, aby si mohli udělat obrázek o přibližném počtu účastníků. Své místo si můžete rezervovat na telefonním čísle 732 234 692 nebo prostřednictvím e-mailu JaroslavaSevcikova@seznam.cz. Vstupné je 100 Kč na den. „K dispozici je zázemí, WC, nápoje a pedagogický dohled, svačiny si účastníci nosí z domu,“ doplnila Ševčíková a na závěr dodala: „Věřím, že si tento prázdninový program jako vždy skvěle užijeme. Chtěla bych tímto všechny co nejsrdečněji pozvat.“ Více na www.muzeumvalassko.cz.
Jiří Koňařík, tiskový mluvčí Muzeum regionu Valašsko, p. o.