Studenti ze Vsetína opět pořádně rozpálí Dolní náměstí, tentokrát s Martinem Harichem!
Studenti ze Vsetína opět pořádně rozpálí Dolní náměstí, tentokrát s Martinem Harichem!
Hlavním rozpalovačem by měl být Martin Harich.

Vsetín - Po velkém úspěchu loňského Studentského Happeningu se pořadatelé akce rozhodli opět roztančit Dolní náměstí ve Vsetíně. Již tento měsíc 22. června tak budete mít možnost vidět program nabitý studentskými vystoupeními nebo koncert Martina Haricha!
   Účelem akce je prezentace dovedností studentů ze všech vsetínských středních škol. Studenti si vždy připravují svá nejlepší vystoupení všeho druhu a snaží se pobavit a častokrát i zapojit publikum. Letos tomu nebude jinak, a tak se 22. června na Dolním náměstí ve Vsetíně opět můžete zúčastnit velké akce, kterou pro Vás studenti s Domem kultury Vsetín chystají.
   A jelikož přípravy jsou už v plném proudu, rádi bychom Vás seznámili s tím, na co se můžete těšit. Celý program začíná ve 12.30 hodin průvodem městem, kterého se zúčastní všechny střední školy, které Happening chystají. Ve 13.00 následuje studentská show, která je stejně jako v minulých letech překvapením, a tak Vám zatím prozradíme jen to, že je na co se těšit. Zpěvák Martin Harich má pro Vás přichystaný program v 18.00 hodin. Skupina Traverza následuje ve 20.00 a na velkolepý závěr se připravte v Klubu Bunkr, kam jsou zváni nejen všichni zúčastnění, takže určitě přijďte i Vy!
   Celou akci navíc bude doprovázet živé vysílání Kostka rádia, kde budete mít možnost vyzkoušet si moderování nebo si jen nechat zahrát oblíbenou písničku.
   Více informací na www.dkvsetin.cz.
Za studenty Daniel Žlebek