Srpnová noc lhotských hasičů se vrací
Srpnová noc lhotských hasičů se vrací

Lhota u Vsetína – Po roční pauze, způsobené přísnějšími podmínkami pro konání veřejných akcí, se dobrovolní hasiči ze Lhoty u Vsetína opět vrací s tradiční letní zábavou Srpnová noc. Jako obvykle to hasiči roztočí na tanečním kole se spoustou aktivit a pro všechny odvážné bude otevřený samozřejmě i místní bar známý jako Peklo. I proto má letošní ročník podtitul – Kdo se bojí, nesmí do Pekla!
Srpnová noc, kterou SDH Lhota u Vsetína pořádá již 13. rokem, se koná tradičně první sobotu v měsíci srpnu. Letos si tak tato zábava zapsala v kalendářích datum 6. srpna 2022. Máme tak jedinečnou příležitost se potkat se všemi přáteli ze Lhoty i okolí. Zkrátka a dobře oslavit létní prázdniny v jejich poločase.

Lhotští hasiči už se samozřejmě činí a přípravy jsou v plném proudu. Taneční kolo za obecním úřadem ve Lhotě u Vsetína je už tradicí, stejně jako zahájení v 18 hodin a 58 minut. Co bude ale letos novinkou je kapela. Poprvé se tak ve své lhotské premiéře představí hudební skupina Raider Rock, která skvěle zvádne zahrát jak česko-slovenské, tak i světové hity. Hasiči chystají skvělé občerstvení v podobě guláše, grilovaného masa nebo hermelínu a nejrůznějších nápojů, kterými bude vybavené zmiňované “Peklo“. Pro zpestření zábavy hasiči připravují tombolu o zajímavé ceny a po setmění i ohňostroj. Takže pokud ještě nemáte plány na první víkendové dny v srpnu, určitě se zastavte na Srpnové noci ve Lhotě u Vsetína. Hasiči se o vás postarají, žádný strach!

Srpnová noc
Kdo se bojí, nesmí do pekla!
Pořadatel: SDH Lhota u Vsetína
• Sobota 6. srpna 2022 od 18:58
• za Obecním úřadem ve Lhotě u Vsetína
• Vstupné: 99 Kč

Radim Valchář, člen SDH Lhota u Vsetína