Ples „Společně“ nabídne společenský tanec i temperamentní rytmy
Ples „Společně“ nabídne společenský tanec i temperamentní rytmy
Ples "Společně" odstartuje argentinské tango. foto: Plakát.

Vsetín - Úvodní argentinské tango odstartuje bohatý program 5. ročníku Plesu Společně, který pro návštěvníky připravuje čtveřice vsetínských organizátorů. Ples nabídne hudbu ke společenským tancům, kterou budou střídat romské svižné melodie. Pro návštěvníky je připraven parket velkého sálu Domu kultury Vsetín na sobotu 10. února od 20 hodin.
   „Srdečně zvu všechny milovníky tance a dobré zábavy do Domu kultury na Ples SPOLEČNĚ. Na plese je vítán každý bez rozdílu věku, kulturních kořenů či tělesných handicapů. Jako na většině plesů, i zde se mohou návštěvníci těšit na předtančení, soutěž v tanci, losování výherních vstupenek i půlnoční překvapení, ale také na to, čím je tento ples zvláštní - na příjemnou atmosféru napříč kulturami," zve za jednoho z organizátorů plesu Petra Vaňková z Domu kultury Vsetín.
   Oblíbeným bodem programu plesu je taneční soutěž. Zapojit se může každý, kdo chce předvést, jak soutěžní tanec zvládl. Soutěžní páry hodnotí odborná porota a pro 3 nejlepší jsou připraveny věcné ceny. „Letos padla volba na tanec tango. Před samotnou soutěží si mohou zájemci tanec nacvičit s tanečními mistry“, uvedla Marta Vodáková z pořádající Diakonie Vsetín.
   Občerstvení přítomným nabídne restaurace a vinotéka Domu kultury Vsetín. Cena vstupenky je 200 korun a lze ji zakoupit v předprodeji kina Vatra od 25. ledna nebo v den konání plesu ve foyer Domu kultury Vsetín (hlavní vstup).
Marta Vodáková, Diakonie Vsetín