Nebe na zemi zažijí návštěvníci Vsetínského jazzového festivalu
Nebe na zemi zažijí návštěvníci Vsetínského jazzového festivalu
foto: DK Vsetín

Vsetín - Brazilský temperament i nově zpracované šlágry Osvobozeného divadla a mnoho dalšího slibuje 26. ročník Vsetínského jazzového festivalu, který se koná v sobotu 12. října od 19 hodin ve velkém sále vsetínského domu kultury. Zvýhodněný předprodej vstupenek nově na místa zahájen!
   Program festivalu láká na hlavní hvězdu večera, všestranného zpěváka a hudebníka Ondřeje Rumla, který vystoupí za doprovodu Jazz quintetu ve 20.45 hodin. Ondřej spolupracuje s mnoha významnými českými umělci. Nejlépe se cítí právě na poli jazzu, swingu, funky a bluegrass stylu. Spolu se svým quintetem zaujali veřejnost i hudební kritiky svými aranžemi známých písní Ježka, Voskovce a Wericha, které zazní na 26. ročníku festivalu.
   Dále se představí jihoamerický kytarista a zpěvák Adriano Trindade z Brazílie, jeden z nejuznávanějších současných interpretů moderní samby, nebo Petr Beneš Quartet ve složení: Ondřej Štveráček - tenorsaxofon, Tomáš Baroš - kontrabas, Marek Urbánek - bicí a Petr Beneš - piano. Večerem tradičně provede moderátor Aleš Benda.
   Stejně jako v minulých letech rozezní již od 18.30 hodin foyer vsetínského domu kultury jazzová kapela, která bude vždy hrát k poslechu i k tanci během přezvučování ve velkém sále. V letošním roce se mohou návštěvníci těšit na Jazzzubs ze Zlína.
   Vstupné: 350 Kč v předprodeji, 430 Kč v den akce. Předprodej vstupenek probíhá on-line na www.dkvsetin.cz nebo na pokladně kina Vatra.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.