Na prkna Malého sálu se vrací vsetínská legenda Jazzevčík
Na prkna Malého sálu se vrací vsetínská legenda Jazzevčík
foto: DK Vsetín

Vsetín – Dům kultury Vsetín srdečně zve všechny příznivce jazzové muziky na koncert výjimečného vsetínského jazzového uskupení, které se na hudební scéně pohybuje již 63 let. Jazzevčík v pozměněném obsazení bude v Malém sále koncertovat po delší přestávce a koncertem oslaví své mimořádné výročí. Koncert se uskuteční ve středu 17. května od 19 hodin.

„Jazzevčík v Domě kultury koncertoval naposledy před šesti lety,“ vzpomněla poslední vystoupení Jazzevčíku produkční Eva Hennelová. Bohužel významné výročí kapely – 60 let na hudební scéně – připadlo na dobu covidovou, která pořádání koncertů přerušila. Jazzevčík tak v letošním roce oslaví již třiašedesáté výročí. „Jsme rádi, že vsetínskou legendu v obměněném obsazení uvítáme na pódiu Malého sálu a oslavíme její krásné výročí,“ těší se z vystoupení produkční Hennelová.

Pozvání připojil také zakládající člen a bubeník kapely Vlastimil Bednařík: „Srdečně zveme na koncert ku příležitosti našeho třiašedesátého výročí. Můžu vás také informovat, že máme padesátiprocentní změnu v obsazení.“ V kapele, kterou prošlo za třiašedesát let působení množství skvělých hudebníků (Mojmír Bártek, Jaromír Basel, Bohumil Vystavěl, Karel Pařízek, Václav Janoušek, Josef Trtík, Laďa Březovský, Jan Zahrádka a další), v současné době kromě Vlastimila Bednaříka hraje Jaroslav Larmer – kytara, Jonáš Larmer – klávesy a Filip Larmer – baskytara.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín