Mezi svátky na Docuku i Rockové Lišáky
Mezi svátky na Docuku i Rockové Lišáky

Val. Meziříčí - Kultura okolo vánočních svátků se v M-klubu ve Valašském Meziříčí bude točit hlavně okolo místních kapel a hudebních uskupení. Uskuteční se tradiční štěpánská veselice s Docuku i předsilvestrovská jízda s Rockovými lišáky. Těsně před Vánoci se ale také přitvrdí na posledním letošním metalovém večírku s Awrizis a hosty.
   Do konce roku zbývá už jen několik dní. A jedny z posledních můžete strávit v meziříčském M-klubu. Dva dny před Štědrým dnem dostanou dřívější nadílku fanoušci metalu. Známá kapela Awrizis, pro níž je Valmez srdcovou záležitostí, nespoutaným zlem i nekončíčí párty totiž obráží kluby vrámci Winter Is Coming Tour a na poslední koncert této šňůry přiveze řadu hostů. Těšit se tedy můžete na sety brněnské party Arch of Hell, místní legendy Black Adder, speciálně zahrají Harom a chybět nebudou ani kluci ze Secrets of Separation. Pátek 22. prosince bude tedy řádně nadupaný!
   Přeskočíme-li na druhý svátek vánoční, tak se dostaneme na tradiční Štěpánskou veselku s kapelou Docuku, jež každým rokem bývá naplněná k prasknutí. Ještě aby ne. Skvělé písně v energickém hábu s charismatickými meziříčskými chlapíky nenechávají u ledu žádnou z přítomných fanynek a pánské doprovody obdivují skvěle zvládnuté hudební řemeslo. Navíc si letos pánové pozvali kapelu Z horní dolní a dál na jih, která večer pěkně nastartuje.
   A poslední akcí tohoto roku v celém Kulturním zařízení bude dvojkoncert či cover párty v podání místních kapel Rockoví lišáci, kteří zahrají známé české hitovky a The Syrup, u nichž si zaskáčete na oblíbený repertoár od Kabátů.
Ať už se na některou z akcí vydáte, či nikoli, vězte, že vám všem kulturním fanouškům přeje celý tým Kázetka příjemné svátky a do nového roku jen to nejlepší. A na dalších akcích nashledanou. Vstupenky jsou k dostání také v předprodeji za výhodnější ceny, a to v Turistickém informačním centru ve Valmezu či na stránkách Kulturního zařízení www.kz valme.cz.
                                                   Ondřej Smolka, PR Manager KZ VM p.o.