Malý sál vsetínského DK opět rozezní jazz v podání vsetínského Jazzevčíku
Malý sál vsetínského DK opět rozezní jazz v podání vsetínského Jazzevčíku
foto: Zdeněk Holoubek

Vsetín – Dům kultury Vsetín srdečně zve všechny příznivce jazzové muziky na koncert vsetínského jazzového uskupení, které letos oslavilo již 63 let na hudební scéně. Po úspěšném jarním koncertu k oslavě výročí se Jazzevčík vrací do Malého sálu Domu kultury, aby potěšil všechny příznivce jazzové hudby. Koncert se uskuteční v pátek 9. listopadu od 19 hodin, hostem večera bude zpěvačka Věra Pavlíková.

„Koncert k výročí Jazzevčíku, který proběhl v obměněné sestavě v Domě kultury letos na jaře, se opravdu povedl a vyvolal u publika kladné ohlasy,“ vzpomněl vystoupení Jazzevčíku produkční Zdeněk Holoubek. Jazzevčík v letošním roce oslavuje již třiašedesáté výročí a vypadá to, že se těší nejen skvělé formě, ale také chuti koncertovat. Na svůj podzimní koncert si kapela pozvala speciálního hosta – zpěvačku Věru Pavlíkovou.

„Jsme rádi, že můžeme Jazzevčík přivítat opět na pódiu malého sálu a navázat na tradici jeho pravidelných koncertů,“ těší se z vystoupení Zdeněk Holoubek z Domu kultury Vsetín.

V kapele, kterou prošlo za třiašedesát let působení množství skvělých hudebníků (Mojmír Bártek, Jaromír Basel, Bohumil Vystavěl, Karel Pařízek, Václav Janoušek, Josef Trtík, Laďa Březovský, Jan Zahrádka a další), v současné době se zakladatelem a bubeníkem Vlastimilem Bednaříkem hrají Jaroslav Larmer – kytara, Jonáš Larmer – klávesy a Filip Larmer – baskytara.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín