Kapela Jazzhec s hosty zahraje v Domě kultury Vsetín
Kapela Jazzhec s hosty zahraje v Domě kultury Vsetín
foto: Hyzak

Vsetín - Formace JazzHec & vocal kolem kapelníka Jaromíra Bazela mladšího je vsetínskému publiku známa. Tentokrát se v malém sále domu kultury představí se zpěvačkou Klárou Blažkovou, a to v pátek 28. února od 19.00 hodin. Těšit se můžete i na další hosty!
   JazzHec čerpá repertoár především z jazzových standardů. Členové kapely (Jaromír Bazel ml., Jaromír Kužela, Pavel Budík, Martin  Maloš a Štěpán Marek) jsou zkušení muzikanti a někteří z nich také úspěšní pedagogové na základních uměleckých školách ve Vsetíně a Valašském Meziříčí. V jejich podání se mohou posluchači těšit i na moderní jazzové kousky a aranže.
   Zpěvačka a hlasová lektorka Klára Blažková se kromě jazzu věnuje také nadžánrové interpretaci klasické, lidové hudby a world music v rámci projektů po České a Slovenské republice, vyučuje soukromě i pod hlavičkou ZUŠ Kostka populární a lidový zpěv a spolupořádá hudební akce a mezinárodní hudební festival v Ostravě. Kromě ní zazpívá s kapelou JazzHec také mladičká talentovaná Tereza Kašparová, která navazuje na hudební rodinnou tradici a zároveň je Klářinou žačkou. Za bicí hned v několika písních usedne Jaromír, nejmladší z rodu Bazelů.
   Přijďte si poslechnout, jak jim to společně šlape.
   Vstupné 140 Kč. Předprodej vstupenek online na www.dkvsetin.cz nebo na pokladně kina Vatra.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.