JazzHec se zpěvačkou Kamilou Polonyovou zahraje v domě kultury
JazzHec se zpěvačkou Kamilou Polonyovou zahraje v domě kultury
JazzHec & vocal foto: Promo.

Vsetín - Formace JazzHec & vocal kolem kapelníka Jaromíra Bazela mladšího je vsetínskému publiku známa. Tentokrát se v malém sále domu kultury představí s mladou zpěvačkou Kamilou Polonyovou, a to v pátek 8. února od 19.00 hodin.
   JazzHec čerpá repertoár především z jazzových standardů. Členové kapely jsou zkušení muzikanti a někteří z nich také úspěšní pedagogové na základních uměleckých školách. V jejich podání se mohou posluchači těšit i na moderní jazzové kousky a aranže.
   Kamila Polonyová je mladá zpěvačka, studentka vsetínského gymnázia, absolventka místní ZUŠ, kde se kromě sólového zpěvu věnovala také hře na klavír, housle, kytaru a ukulele.
   Se základní uměleckou školou Kamila absolvovala velké množství regionálních soutěží i koncertů. Soutěž celorepublikového měřítka okusila ve třinácti letech.
   Účastnila se soutěže Česko zpívá, v roce 2015 si zkusila účast v populární soutěži Superstar a v loňském roce v konkurenci tří set padesáti přihlášených zpěváků obsadila stříbrnou příčku ve třiadvacátém ročníku pěvecké soutěže Czechtalent ve Zlíně.
   Vstupné 120 Kč. Předprodej vstupenek online na www.dkvsetin.cz nebo na pokladně kina Vatra.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.