Ivo Šmoldas se svými hosty pobaví vsetínské publikum
Ivo Šmoldas se svými hosty pobaví vsetínské publikum
foto: DK Vsetín

Vsetín – Zábavná talkshow Iva Šmoldase zamíří začátkem března roku 2024 do Vsetína. Na pódiu Velkého sálu Domu kultury vyzpovídá kulturní publicista Ivo Šmoldas své tři milé hosty – herce Václava Koptu, imitátora Petra Jablonského a spisovatelku a moderátorku Marii Formáčkovou. Příjemný večer ve společnosti známých osobností mohou diváci strávit v úterý 5. března od 19 hodin.

Humorné a originální vyprávění životních příběhů jak ze soukromého, tak pracovního života Iva Šmoldase a jeho hostů si diváci budou moci užít v zábavné talkshow, která se v březnu uskuteční ve Vsetíně. Filozof, básník, kulturní publicista a scenárista Ivo Šmoldas si na pódium Velkého sálu pozve trojici známých hostů. Herce, muzikanta, moderátora a skladatele Václava Koptu, imitátora Petra Jablonského a také spisovatelku a moderátorku Marii Formáčkovou.

Akci pořádá Agentura ŽIDEK, vstupenky jsou v předprodeji od 2. října 2023. Diváci mají možnost zakoupení vstupenek online na www.dkvsetin.cz nebo od 14:00 do 19:30 (případně dle promítacího času) na pokladně v Kině Vatra.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín