Trojice populárních zpěvaček a hereček pobaví publikum v talk show Sirény na cestách
Trojice populárních zpěvaček a hereček pobaví publikum v talk show Sirény na cestách
foto: DK Vsetín

Vsetín – Sandra Pogodová, Jitka Asterová a Linda Finková zavítají v dubnu do vsetínského domu kultury se svou zábavnou talk show. Trojice umělkyň v průběhu večera divákům naservíruje mnoho šťavnatých historek ze zákulisí filmového i divadelního světa, chybět nebudou ani písničky z oblíbených muzikálů. Talk show nazvaná Sirény na cestách se uskuteční ve čtvrtek 4. dubna 2024 od 19 hodin ve velkém sále kulturního domu. Vstupenky jsou již v prodeji.

„Sirény na cestách jsme jako Dům kultury pozvali do Vsetína poprvé. Věříme, že si diváci se třemi populárními herečkami a zpěvačkami užijí večer plný smíchu a dobré nálady,“ zve na dubnové představení Eva Hennelová z produkce domu kultury. Trio kolegyň z umělecké branže ve složení Sandra Pogodová, Jitka Asterová a Linda Finková se rozhodně nebojí udělat si ze sebe legraci. „Jejich neotřelý smysl pro humor a vzájemná chuť si ze sebe utahovat vás zaručeně pobaví,“ lákají na talk show pořadatelé.

Tři exhibicionistky, každá jiná, a přesto se stejným smyslem pro humor, slibují večer plný poutavého vyprávění i historek ze zákulisí natáčení a divadelního světa. To vše prošpikováno šansony a písněmi z muzikálů tvoří dokonalý program, na který budete dlouho vzpomínat s úsměvem na tváři. „Po skončení pořadu proběhne autogramiáda. Předprodej již běží na webových stránkách domu kultury i na pokladně kina Vatra,“ dodala produkční Hennelová.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín