Halina Pawlowská přijede pobavit Rožnovany
Halina Pawlowská přijede pobavit Rožnovany
Halina míří do Rožnova foto: Promo

Rožnov - Korpulentní, vitální a hlavně populární dáma se představí divákům v Rožnově. Halina Pawlowská vystoupí ve čtvrtek 8. února v 19 hodin v kině Panorama se svou Talk show Manuál zralé ženy.
Halina Pawlowská tvrdí, že když slyší slovo „zralá“, vybaví se jí sýr, u kterého je nejvyšší čas ho zkonzumovat. Zároveň ale říká, že zralost je báječná. Buď z toho důvodu, že si můžete gratulovat, že jste se dožili už pěkného počtu let, anebo proto, že jste sice ještě velice mladí, ale jste jedinci s moudrým pohledem na svět.
   Takže koho zajímá, jak obelstí ten nepříjemný a hlavně nevyhnutelný proces nazývaný stárnutí, může si jít poslechnout, jak to vidí Halina.
   Chcete být obletovaná, krásná, věčně mladá? Poslechněte si milostné příběhy, které vás inspirují, zasmějte se erotickým zkušenostem ostatních, sami se zeptejte na všechno, co vás zajímá a nechte si poradit! A hlavně se přijďte zasmát! Manuál zralé ženy je určen ženám od dvanácti do sta let, je ale i pro muže, protože právě díky manuálu budou lépe rozumět svým partnerkám a možná i sami sobě.
Vstupné v předprodeji s místenkou: 230 Kč, v den akce a na místě s místenkou: 250 Kč. Prodej v T klubu, v TIC nebo online.
ECHO Valašska