Dominika Trojanová a Marek Jelínek: Hovory ze země
Dominika Trojanová a Marek Jelínek: Hovory ze země
foto: KZ Valašské Meziříčí

Val. Meziříčí – Někdy to vypadá, že se celý svět zbláznil, ale přitom nás dovede přesně tam, kde máme být. Marek zdolal na koloběžce jednu polovinu světa, Dominika tu druhou, aby se s trochou nadsázky potkali v Africe s cílem ji skrz naskrz projet. Po zdolání Jihoafrické republiky, Lesotha, Mozambiku, Malawi a Tanzanie je v Ugandě kvůli začínající pandemii nejdříve zavřeli na policejní stanici a později do vězení. Ovšem i v těch nejnáročnějších chvílích se všichni dobří andělé zhmotní a jako zázrakem přichází vysvobození a také návrat zpět do České republiky a do Beskyd. A tady začíná další dobrodružná cesta Marka a Dominiky. Svůj domov najdou ve staré pojízdné maringotce uprostřed lesa.

O své příběhy z cest, životní filosofii a zkušenosti se podílí společně s dalšími inspirativními lidmi a tak vzniká něco, co nečekali – Hovory ze země.

Součástí povídání o všech svých neobyčejných zážitcích i životních všednostech je i závěrečné promítání dokumentu z Afriky, kterou Marek s Dominikou zachytili úplně jinak, než známe v běžných cestopisných dokumentech.

Termíny: So 3.2.2024, 18:00
Vstupné: na místě 550 Kč, v předprodeji 450 Kč
Místo konání: Velký sál KZ
Pořadatel: M-klub

KZ Valašské Meziříčí