Do Slováckého divadla se vrací Pohádkové předplatné
Do Slováckého divadla se vrací Pohádkové předplatné
Operky. foto: Slovácké divadlo

Zlínský kraj – Do Slováckého divadla se vrátilo Pohádkové předplatné. Po několika letech pauzy, kterou způsobila především covidová pandemie, uherskohradišťská scéna opět dopřeje možnost společných zážitků celé rodině.
„Každý den vyřizujeme spousty objednávek, je vidět, že nedělní divadelní pohádky jsou velmi vděčné,“ potvrzuje Monika Kalinová z marketingového oddělení zájem o Pohádkové předplatné.

„Rodiče si mohou zavolat, napsat e-mail nebo jednoduše vyplnit krátkou objednávku na webu. Poté jim zavoláme a dohodneme výběr místa,“ doplňuje Simona Škrabalová, která má předplatné na starosti. „Jsme rádi, že se nám podařilo Pohádkové předplatné obnovit. Od diváků víme, že oceňují možnost vyrazit v neděli odpoledne do divadla společně s dětmi nebo vnuky, a zároveň si vybrat ze dvou různých časů, ve 14 a v 17 hodin,“ dodává herec a mluvčí divadla Josef Kubáník.

Co nabízí Pohádkové předplatné?

Operky (5. 11.)

Čtyři známé hudební pohádky jsou společným dílem dvojice Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka. Do Slováckého divadla je přiveze brněnské Divadlo Radost a děti se mohou těšit na čtveřici pohádek během jediného odpoledne – představí se Budulínek, Červená Karkulka a příběhy O dvanácti měsíčkách a O Šípkové Růžence.

Jak byla vosa Marcelka ráda, že je (14. 1.)

Marcelka je docela normální vosa, jenom křídla jí nenarostla a její speciální letadélko je na cucky vinou malé havárie. Naštěstí v pravou chvíli potká komáří bratry Jaruna a Maruna. Začíná krasojízda plná dobrodružství, eskapád, legrace i situací, v nichž jde o život… Veselou pohádku představí Divadlo loutek Ostrava.

Nedráždi bráchu bosou nohou (28. 4.)

Jednoho rána se dva bráchové strkali u záchodu a… spadli tam. A jejich malá ségra je spláchla. A co teď? Musí přece najít cestu z odpadních trubek zpátky domů. Najdou ji? Každý sám? Společně? Dobrodružství dvou sourozenců, kteří v odpadních trubkách zjistili, že mít bráchu je vlastně fajn, v Uherském Hradišti zahraje Divadlo Polárka z Brna.

Petra Kučerová