Divadlo dětem ve Vsetíně zahájí svou 26. sezónu
Divadlo dětem ve Vsetíně zahájí svou 26. sezónu
foto: DK Vsetín

Vsetín - Letošním rokem vstupuje cyklus Divadlo dětem do své 26. sezóny, v rámci které jsme pro Vás připravili opět 5 představení, která se budou odehrávat v Divadle v Lidovém domě od října do března, vždy jednu neděli v měsíci (s výjimkou prosince). Prodej vstupenek nově na místa.
   První představení se uskuteční v neděli 27. října v Divadle v Lidovém domě. Připravena je činoherně – loutková pohádka pro nejmenší s názvem Jak šlo vejce na vandr. Hostuje Divadlo loutek Ostrava. Pohádkový příběh vypráví o vajíčku, kterému se nechtělo jen tak nečinně čekat, až se z něj vylíhne kuře, a zakutálelo se do světa na zkušenou. Cestou se k němu přidalo několik zvířecích kamarádů. Vandrovali a vandrovali, až dovandrovali do černého lesa. V černém lese byla chaloupka a v té chaloupce bydlela tlupa loupežníků! Naše vajíčko je však statečné a nezalekne se žádného nebezpečí. Naopak. Je šťastné, že se konečně dočkalo velkého dobrodružství.
   Také v letošní sezóně cyklu Divadlo dětem 2019/2020 platí benefit ve formě symbolického vstupného 1 Kč pro jednu dospělou osobu jako doprovod dítěte/dětí na divadelní představení. Doprovodem musí být osoba starší 15 let.
   Nenechte si ujít Loktibradu, Čtyřlístek, Vinnetoua, ani Dášenku v podání Divadla Radost, D5, Divadla Scéna Zlín a Polárky.
   Předprodej vstupenek na jednotlivé tituly bude vždy 14 dní před každým představením. Doprodej vstupenek 30 minut před akcí. Vstupné u jednotlivých titulů se liší.
Změna programu i termínu vyhrazena.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.