Divadlo dětem uvede pohádku O princezně fotbalistce první
Divadlo dětem uvede pohádku O princezně fotbalistce první
foto: DK Vsetín

Vsetín – Předposlední inscenace z cyklu divadelních představení pro děti se blíží. Již v neděli 17. března budou moci děti v Divadle v Lidovém domě ve Vsetíně zhlédnout zbrusu novou pohádku z dílny Divadla Tramtarie – O princezně fotbalistce první. O tom, že dostat se do formy ještě nikomu neublížilo, přesvědčí děti princezna fotbalistka od 16 hodin.

„Srdečně zveme na předposlední představení z cyklu Divadlo Dětem. Tentokrát nás navštíví princezna fotbalistka Ema,“ říká dramaturg cyklu Zdeněk Holoubek z Domu kultury Vsetín. Bláznivou komediální pohádku o líném království, kde žil drak, kterému se nechtělo chrlit oheň, a taky loupežník, kterému se nechtělo loupit, a taky král, kterému se nechtělo nasazovat korunu, přiveze Divadlo Tramtarie. Jak líné království zachrání malá princezna Ema se superschopností rychle běhat za balonem, to se děti dozví v divadle už 17. března.

Předprodej vstupenek na představení je spuštěn, i tentokrát platí benefit v podobě symbolického vstupného pro doprovod dítěte v ceně 1 Kč. Nárok na jednu zvýhodněnou vstupenku je podmíněn nákupem jedné vstupenky za plnou cenu. K jedné vstupence za plnou cenu nelze zakoupit více než jednu zvýhodněnou vstupenku pro doprovod. „Vstupenky jsou k dostání na pokladně kina Vatra nebo na webových stránkách kulturního domu,“ dodal za pořadatele Zdeněk Holoubek.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín