Čtvrtstoletí cyklu Divadlo dětem ve Vsetíně
Čtvrtstoletí cyklu Divadlo dětem ve Vsetíně

Vsetín - Letošním rokem vstupuje cyklus Divadlo dětem do své 25. sezóny, v rámci které jsme pro Vás připravili opět 5 představení atraktivních titulů, která se budou odehrávat ve velkém sále Domu kultury Vsetín a nově také v Divadelním sále Lidového domu od října do března vždy jednu neděli v měsíci (s výjimkou prosince).
   Všechny pohádky jsou určeny pro děti od 3 do 10 let. Věříme však, že představení, která jsme pro Vás vybrali, zaujmou i děti starší, rodiče i prarodiče.
První představení se uskuteční v neděli 21. října od 16 hodin ve velkém sále domu kultury, kde Divadlo Radost z Brna ztvární Vančurův příběh Kubula a Kuba Kubikula. Scénář hudebníka a režiséra Tomáše Kočka obohacuje představení o osobitou hudební složku. Po světě bude zase chodit medvědář Kuba Kubikula se svým medvědem Kubulou, neposedou, mlsounem a nezbedou. V ukrutné zimě najdou nocleh v kovárně, kde se Kubula skamarádí s kovářovou dcerkou Lízinkou. Ale taky se „narodí“ Barbucha – strašidlo, o kterém medvědář Kubulovi vypráví, aby přestal zlobit. Ti tři spolu prožili všelijaká dobrodružství, na kterých se v této inscenaci budou moci spolupodílet i malí diváci. 
   Také v letošní sezóně cyklu Divadlo dětem 2018/2019 platí benefit ve formě volného vstupu pro jednu dospělou osobu jako doprovod dítěte/dětí na divadelní představení. Doprovodem musí být osoba starší 15 let.
   Nenechte si ujít Příběhy vodníka Česílka, O princezně, která ráčkovala, O popleteném kouzelníkovi, ani Cirkus unikum v podání Divadla Scéna, Tramtarie, D5 a Polárka.
   Předprodej vstupenek na jednotlivé tituly bude vždy 14 dní před každým představením. Doprodej vstupenek 30 minut před akcí. Vstupné 160 Kč.
   Změna programu i termínu vyhrazena.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.